Recepta tipica françesa, que es noti la influencia del pays des fromages....Que havia fet quan era mes petita i que tenia bastant oblidada. Aqui teniu la recepta, com sempre;fácil i rapida de fer.A més podeu menjarla tant acabada de fer com freda, i es conserva molt b a la nevera!
Que us aprofiti!Mmmuak
Ingredients:
Pasta Brisa:
- 250g de farina
- 1 pessic de sal
- 180 g de mantega/margarina
- Aigua
Farcit:
- 250 g de bacon gruixut tallat a tiretes
- 3 ous
- 30 cl de crema de llet
- 5 cl de llet
- 75 g Formatge rallat(emmental si pot ser)
- Nou moscada
- Pebre
- Sal
Preparació de la pasta brisa:
Posar la farina en un bol amb la mica de sal. Afegir la mantega ben freda tallada en daus.
Amassar bé amb la punta dels dits, afegir 3 cullerades d'aigua i seguir amassant fins aconseguir una massa compacta.Afegir aigua si es necessari per que us quedi una massa elastica amb la que pogueu treballar.Posar a la nevera mentre preparem la resta.
Pre-escalfar el forn a 200º.
Estirar la massa amb un corró fins aconseguir una superficie suficient per cobrir un motllo rodó.Punxar el fondo amb una forquilla per facilitar la cocció.
Preparació del farcit:
Barrejar el bacon, amb els ous, la crema de llet, el formatge rallat i la llet. Sal pebrar i posar nou moscada al gust.
Volcar la barreja dins del motllo on haurem posat la base previament.
Enfornar a 200º durant 10 minuts, i despres baixar la temperatura fins que la Quiche estigui ben cuita.Quan veiem¡u que el farcit está cuit ja podeu desenfornar.
Pd:Aquesta recepta permet multiples variants, amb i sense formatge, variar els tipus de formatge, afegir pernil dolç, etc...deixeu volar la vostre imaginació!
Bon appetit mes chers gourmets!!!
1 comentario:
uhm! que bona, guardaré la recepta.
Publicar un comentario