Una recepta que he descobert a França, una barra pastissera fácil de fer i mooolt bona.
Un esmorzar deliciós!!!
Es esponjosa, dolça i molt suau...mmmmm...
Ingredients
- 240g de mantega (treure la mantega abans perque estigui cremosa, no liquida)
- 240g de sucre
- 4 ous
- 240 g de farina.(millor si es farina especial per pastissos/pa.)
- Paper sulfuritzat o kraft per forn.
Preparació
Pre-escalfar el forn a 180º.
- Batre la mantega cremosa amb el sucre fins obtenir una mescla en forma de mousse.
- Afegir els 4 ous, remenar i despres afegir la farina sense deixar de batre.
- Remenar tot bé, fins que quedi una massa uniforme.
- Volcar en un motllo, on posarem paper de cuinar o si no en tenim podem untar de mantega per evitar que la barra pastissera s'enganxi.
- Enfornar de 50' a 1h. (per saber si esta ben fet, punxar amb una agulla, si no surt neta es que encara li falta una mica.)
I voilà llest per un brioche deliciós.
pd:Perdoneu pels errors del primer post...ara segur que us sortirà perfecte!mmuak!
No hay comentarios:
Publicar un comentario