miércoles, 7 de noviembre de 2007

Quatre-Quarts Pastisser


Una recepta que he descobert a França, una barra pastissera fácil de fer i mooolt bona.

Un esmorzar deliciós!!!

Es esponjosa, dolça i molt suau...mmmmm...



Ingredients
  • 240g de mantega (treure la mantega abans perque estigui cremosa, no liquida)
  • 240g de sucre
  • 4 ous
  • 240 g de farina.(millor si es farina especial per pastissos/pa.)
  • Paper sulfuritzat o kraft per forn.

Preparació

Pre-escalfar el forn a 180º.


  1. Batre la mantega cremosa amb el sucre fins obtenir una mescla en forma de mousse.

  2. Afegir els 4 ous, remenar i despres afegir la farina sense deixar de batre.

  3. Remenar tot bé, fins que quedi una massa uniforme.

  4. Volcar en un motllo, on posarem paper de cuinar o si no en tenim podem untar de mantega per evitar que la barra pastissera s'enganxi.

  5. Enfornar de 50' a 1h. (per saber si esta ben fet, punxar amb una agulla, si no surt neta es que encara li falta una mica.)


I voilà llest per un brioche deliciós.

pd:Perdoneu pels errors del primer post...ara segur que us sortirà perfecte!mmuak!

No hay comentarios: