sábado, 10 de noviembre de 2007

Crema de carbassa


A l'ocasió de Tots sants, vaig comprar una carbassa per fer com les de Halloween... aixi que; que fer amb la polpa de la carbassa?? Mmmmm...una deliciosa crema de carbassa!Oblideu la crema de carbasso o de xampinyons!....La crema de carbassa a arribat!!mmm...


Ingredients:


  • 1 carbassa
  • Crema de llet
  • 3 nous de mantega
  • Oli de Oliva
  • 2 quesitos o tranchetes
  • Formatge emmental rallat o parmesano
  • 3 Patates
  • 1 Ceba
  • Nou moscada
  • Pebre
  • Sal
  • Un cubito de brou de verdures Maggi o similar.


Preparació:


  1. Buidar la carbassa, i treure al maxim la polpa amb l'ajuda de una cullera.Separant sempre les "pepites" (que llençarem a no ser que volguem secarles x fer pipes).Amb la resta podeu fer una carbassa tipo halloween i amb una espelma a dins teniu decoració!

  2. Tallar una ceba, dues patates i la carbassa.Posar a la olla/cassola on anem a fer la crema i sofregir amb 3 nous de mantega i un raig de oli.

  3. Quan la ceba estigui daurada sal pebrar i afegir suficient aigua per cobrir les verdures.
  4. Deixar coure 10 minuts remenant sovint perke no s'enganxi.

  5. Afegir aigua i un cubito de verdures. Fer bollir fins que la patata i la carbassa estiguin ben cuites.

  6. Passar pel minipimer o passapuré per tal que ens quedi una textura cremosa.

  7. Afegir un pot de crema de llet i els quesitos i un grapat de formatge emmental o parmesà que li dona un punt molt especial .Repassar pel minipimer.

  8. Sal pebrar, afegir nou moscada fins aconseguir el gust i la textura desitjada.Remenar bé. Afegir crema de llet si es necessari.També podeu afegir llet sustituint la crema de llet.

No hay comentarios: