A l'ocasió de Tots sants, vaig comprar una carbassa per fer com les de Halloween... aixi que; que fer amb la polpa de la carbassa?? Mmmmm...una deliciosa crema de carbassa!Oblideu la crema de carbasso o de xampinyons!....La crema de carbassa a arribat!!mmm...
Ingredients:
- 1 carbassa
- Crema de llet
- 3 nous de mantega
- Oli de Oliva
- 2 quesitos o tranchetes
- Formatge emmental rallat o parmesano
- 3 Patates
- 1 Ceba
- Nou moscada
- Pebre
- Sal
- Un cubito de brou de verdures Maggi o similar.
Preparació:
- Buidar la carbassa, i treure al maxim la polpa amb l'ajuda de una cullera.Separant sempre les "pepites" (que llençarem a no ser que volguem secarles x fer pipes).Amb la resta podeu fer una carbassa tipo halloween i amb una espelma a dins teniu decoració!
- Tallar una ceba, dues patates i la carbassa.Posar a la olla/cassola on anem a fer la crema i sofregir amb 3 nous de mantega i un raig de oli.
- Quan la ceba estigui daurada sal pebrar i afegir suficient aigua per cobrir les verdures.
- Deixar coure 10 minuts remenant sovint perke no s'enganxi.
- Afegir aigua i un cubito de verdures. Fer bollir fins que la patata i la carbassa estiguin ben cuites.
- Passar pel minipimer o passapuré per tal que ens quedi una textura cremosa.
- Afegir un pot de crema de llet i els quesitos i un grapat de formatge emmental o parmesà que li dona un punt molt especial .Repassar pel minipimer.
- Sal pebrar, afegir nou moscada fins aconseguir el gust i la textura desitjada.Remenar bé. Afegir crema de llet si es necessari.També podeu afegir llet sustituint la crema de llet.
No hay comentarios:
Publicar un comentario