miércoles, 7 de noviembre de 2007

Magdalenes (de tota la vida)


Aquesta recepta la he tret de Bcn Mon amour, i la veritat es que jo les vaig deixar 10' massa al forn, xo el resultat es increible. Despres de fer 3 intents amb diferents receptes crec que sense dubte em quedo amb aquesta:


Ingredients:


  • 2 ous.
  • 2 tacetes de café de sucre (i una miqueta x "espolvorejar").
  • 2 tacetes de café de llet.
  • 6 tacetes de café de farina.
  • 2 culleradetes de llevat.
  • 1 pell de llimona.
  • 2 tacetes de cafe d'oli de oliva.


Preparació:



  1. Escalfar una mica el oli en una paella amb la pell de mitja llimona perque agafi sabon, atenció que no se us cremi. (per aquells que no els agradi la llimona, eliminar aquest ingredient de la recepta, que surt igual de bona!)Deixar refredar.

  2. Batre els ous i el sucre fins que la massa estigui cremosa i blanqueta.

  3. Afegir el oli fred i la llet.Remenar per barrejar cada ingrediet.

  4. Afegir la farina amb el llevat ben tamissat(es a dir: passat per un colador perque es barreji i no faci grumolls).

  5. Per ultim afegir la ralladura de llimona que ens quedava i remenar tot bé.

  6. Omplir el motllo per madalenes fins que quedin a una mica mes de la meitat.

  7. Espolvorejar una mica de sucre èr sobre.

  8. Enfornar a 200º y coure fins que estiguin daurades. 20' aprox.

Consell de principiante:


Mai obrir el forn quan estan pujant, sino ja no pujen! Punxar amb una agulla una vegada ja hagin pujat per veure si estan ben cuites. Millor que estiguin un pel crues del mig que massa fetes.


No hay comentarios: