Una recepta facil, rapida y bonissima.....que vaig descobrir de la meva amiga Kam, i que s'ha convertit en un bàsic de la meva biblia culinaria.Es infalible, tan per fer per un mateix com per fer per als sogres! Bonissim y exótic!
Ingredients:
- 1 pit de pollastre per persona.
- Cus-Cus mitjà (mig got per persona).
- 1 ceba x 2 personnes.
- 1 pot de Crema de llet x 2/3 persones.
- Curry
- Pebre
- Nou moscada
- Sal
- Oli
Preparació:
Fregir la ceba tallada petita en oli de oliva, quan està transparent tirar el pollastre tallat a daus.
Quan el pollastre comença a estar fet sal pebrar i posar el curry segons el vostre gust.
Remenar perque el curry impregni tot el pollastre. Donar dues voltes i tirar la crema de llet.Rallar la nou moscada i tirar mes pebre.Remenar.Deixar reduir la salsa una mica.I llest per servir!!
Acompanyament:Cus-Cus
Fregir la ceba tallada petita en oli de oliva, quan està transparent tirar el pollastre tallat a daus.
Quan el pollastre comença a estar fet sal pebrar i posar el curry segons el vostre gust.
Remenar perque el curry impregni tot el pollastre. Donar dues voltes i tirar la crema de llet.Rallar la nou moscada i tirar mes pebre.Remenar.Deixar reduir la salsa una mica.I llest per servir!!
Acompanyament:Cus-Cus
Fer bullir aigua.
Posar en un bol mig got de cus-cus mitjà per persona.(El cus cus Ferrero está molt b).
Tirar la mateixa quantitat d'aigua que de cus-cus al bol, un polsim de sal i un raig de oli d oliva. Remenar. Afegir mig got d'aigua i remenar.Deixar reposar 5 minuts. Quan el cus cus a absorbit tota l'aigua:provar.Si està cru afegir aigua calenta. Sino, ja podem servir amb el pollastre....mmmm....Bon appetit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario