Endivies...
Una verdura de la familia dels enciams, un pel amarga, pero ideal per fer amanides i la recent descoberta: per cuinar.
Vaig descobrir aquesta recepta a la feina, on les servien bullides i....bofff!Pero voilà la recepta que vaig descobrir al llibre "Recettes des Grands-meres":
Endivies al forn amb pernil...mmm....boníiiiiissimes!!
Un plat sa i, com sempre, sense complicacions!Jo ja es la segona vegada que les faig en 2 setmanes!Tot un descobriment..
Bon appetit mes amis!!
Ingredients
- 2 endivies per personna
- Un tall de pernil dolç x endivia
- sal
- pebre
- crema de llet
- formatge rallat
Preparació:
Tallar el cul de les endivies i ferles bullir en aigua amb sal durant 20 minuts.
Escorrer bé.
Preescalfar el forn a 210º.
Posar les endivies en una plata, sal pebrar,enrotllar cada una amb un tall de pernil dolç, regar amb la crema de llet i cobrir amb formatge rallat.
Enfornar durant 20 minuts i servir!!!
Mmmmm....bon appetit tout le monde!
1 comentario:
Jo també les faig i m'encanten!
T'explico les meves: les faig 4 minuts al microones, tapades amb film (més ràpid que bullides i no agafen aigua). Les tallo al llarg i hi poso un tall de formatge, tallat a la mida de l'endívia. La resta com tu, potser no tanta estona de forn (fins que es gratinen). Estan boníssimes i són un recurs ben fàcil ;)
Publicar un comentario