lunes, 26 de noviembre de 2007

Pollastre al Forn


Una recepta senzilla de fer, i molt versatil! Podeu variar el plat al gust; jo la faig a vegades amb Daurada i la veritat es que el resultat es boníssim.Recepta de la mama que no falla.

Nomes heu de preparar la bandeja i el dinar es fa tot solet al forn!


Ingredients:


  • 4 patates

  • 2 cebes

  • 2 tomaquets

  • 3 o 4 dents d'all.

  • Pollastre: 1/4 per persona.

  • Oli d'oliva1

  • Gotet de Vi blanc/Cervesa/o Cognac (podeu utilitzar qualsevol dels tres, depenent del vostre gust o del que tingueu a casa!)


Preparacio


Preescalfar el forn 150-180º.

Posar oli a la bandeja on anem a fer el pollastre.

Fer un llit de rodanxes de patata i ceba.Posar les dents d'all amb pell amb un tall pel mig.

Afegir el pollaste sal pebrat vigilant que la pell quedi boca dalt.

Afegir per ultim els tomaquet tallat en quarts.

Sal pebrar al gust, regar amb un bon raig d'oli i el got de vi/cervesa/cognac i enfornar.

Anar vigilant la coccio del pollastre, i regant de tant en tant amb el mateix suc.

Un cop les patates son fetes i el pollastre esta ben cuit....enplatar i a taula!


Si es vol es poden passar les patates uns minuts pel microones abans de posarles al forn x evitar que quedin crues, aixi ens assegurem unes patates ben tendres. Les tallem a rodanxes i posem una miqueta de oli i al microones uns minuts sempre controlant que no es facin massa.


Et voilà!Bon appetit mes chers!

1 comentario:

peanuts & nuts dijo...

mmmmmm quina pinta que fa tot...
mmm que booooooooooooo!
no sabia jo que cuinessis tan bé, eh?
paris me llama, paris me llama...
agggghhh que bo sem cau la baba!

albuxiiiiiiiiiiiiiiiii

t'estimo!

from folelandia con amouuuur!