martes, 12 de febrero de 2008

PEIX A "L' ESCOCESA"

Una recepta recentment importada de les terres escoceses d'Edinburgh, que hem d'agrair al Uri i la Nuria que van passar per casa i ens van deixar aquest record...exquisit!!!


(he de reconeixer que la foto no fa justicia al amic peix que estava bonisssim!!Oleee Uri per la recepta!)

INGREDIENTS
  • Peix (depen del vostre gust, xo blanc de preferencia.)
  • Llimona
  • 2/3 grans d'All
  • Julivert (un bon grapat)
  • Oli
  • Sal i Pebre
  • 1 gotet de Vi blanc (o en cas de necessitat cervesa)
PREPARACIÓ

Pre-escalfar el forn.

Netejar el peix i posar en una safata d'enfornar.

Per preparar la salsa, pasem pel turmix els grans d'all, el julivert, un pessic de sal i pebre, 1 gotet de vi, un gotet d'oli d'oliva i el suc d'una llimona.Quan aconseguim una barreja homogenia probem i modifiquem al gust.

Quan trobem el punt a la salsa cobrim el peix amb aquesta i enfornem.
Regar de tant en tant el peix per tal que no s'assequi vigilant la cocció.

I llest per degustar...us asseguro que fa temps que no he provat res de tant bo i tan facil de fer!

Muak!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

que krak que ets Alba!!!!!
tal com u has explicat, ni mes ni menys!
ahh i ma faras posar vermell am tants piropos, que no estik acostumat!!!!
enjoy your meal i us esperem altre cop a edinburgh ehhh, que aki estarem una temporadeta mes.

molts bexitus