martes, 12 de febrero de 2008

PASTIS D'ESBERGINIA amb FORMATGE DE CABRA

Una recepta simple el reultat de la cual es super Chic!!

I como no...sanissssimaaaaaa...
Ah! I tot en menys de 20 minuts!! Yuhuuu....

Tinc una pila de receptes per penjar, que he tingut aixo una miqueta abandonat...us prometo posarm-hi en breu!

INGREDIENTS
  • 1 Esberginia
  • 1 Poma
  • 1 Formatge de cabra
  • Mel
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva
PREPARACIÓ

Tallar el cul de l'esberginia, rentar-la i tallarla a rodanxes gruixudes sense treure la pell.
Fer el mateix amb la poma, treureli el cor, pelarla i tallarla en grills i resrvar.

Posar una paella al foc amb oli suficient per fer les verdures, fer l'esberginia x tal que estigui daurada uniformement dels dos costats.
Sal Pebrar i reservar en un plat amb paper de cuina absorbent.

Fer la poma de la mateixa manera fins que estigui ben tova i regar amb la mel per finalitzar la cocció, aixi aconseguirem una poma caramelitzada.
Per montar el pastis tallarem el formatge de cabra en rodanxes i alternem una capa d'esberginia, una de formatge, una de poma i aixi successivament acabant amb una capa d'esberginia.

Si volem podem regar el pastis amb una vinagreta feta d'oli d'oliva, vinagre balsamic i mel.

Mmmmm.... bon appetit mes amis!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

wola prima!!!!

ktal? spero k be

kuan vinguis ja me convidaras a dinar ue nomes u as fet i am vas fer arros bullit i noseque al "limon"

wenu
adew
;)