Una recepta simple el reultat de la cual es super Chic!!
I como no...sanissssimaaaaaa...
Ah! I tot en menys de 20 minuts!! Yuhuuu....
Tinc una pila de receptes per penjar, que he tingut aixo una miqueta abandonat...us prometo posarm-hi en breu!
INGREDIENTS
- 1 Esberginia
- 1 Poma
- 1 Formatge de cabra
- Mel
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Tallar el cul de l'esberginia, rentar-la i tallarla a rodanxes gruixudes sense treure la pell.
Fer el mateix amb la poma, treureli el cor, pelarla i tallarla en grills i resrvar.
Posar una paella al foc amb oli suficient per fer les verdures, fer l'esberginia x tal que estigui daurada uniformement dels dos costats.
Sal Pebrar i reservar en un plat amb paper de cuina absorbent.
Fer la poma de la mateixa manera fins que estigui ben tova i regar amb la mel per finalitzar la cocció, aixi aconseguirem una poma caramelitzada.
Per montar el pastis tallarem el formatge de cabra en rodanxes i alternem una capa d'esberginia, una de formatge, una de poma i aixi successivament acabant amb una capa d'esberginia.
Si volem podem regar el pastis amb una vinagreta feta d'oli d'oliva, vinagre balsamic i mel.
Mmmmm.... bon appetit mes amis!!
1 comentario:
wola prima!!!!
ktal? spero k be
kuan vinguis ja me convidaras a dinar ue nomes u as fet i am vas fer arros bullit i noseque al "limon"
wenu
adew
;)
Publicar un comentario