miércoles, 13 de febrero de 2008

Pa de Pastanaga

Fàcil??No, facilisssim...

Tot un descobriment sortit d'una d'aquestes revistes que compra la meva avia...bunissim!

Una opció que podem fer servir com a entrant o pica pica, o com a sustitutiu per la baguette habitual. De veritat, no us ho perdeu!

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 3 pastanagues
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • sal
  • 4 ous
  • 125 gr de mato/cuajada o un "yogurt" espés.
  • 25 g de parmesa
  • 150 g de farina
  • pebre

acompanyament: Formatge cremós, huevas de peix.



PREPARACIÓ

Preescalfar el forn a 180ºC.

Pelar i picar la ceba i la pastanaga tallada en rodanxes.
Escalfar oli en una paella i fer estofar les verdures fins que estiguin ben tobes.

Separar les clares i els rovells.
Barrejar els rovells amb el parmesa, el mató i les verdures. Sal pebrar i triturar.
Incorporar la farina a la barreja.

Muntar les clares a punt de neu i afegir a la mescla anterior.

Untar un motlle amb mantega i farina i volcar-hi la massa.
Enfornar durant uns 45 minuts i llestos!

Es tan bó tebi com fred!
I es pot servir acompanyat amb el formatge cremós o amb huevas de salmó, o podeu fer-lo servir per acompanyar els vostres plats!

Bon appetit mes amis!!!

A la prochaine!

1 comentario:

Martunis dijo...

Acabo de descobrir el teu blog! m'encanta! ens anirem veient per aquí!