Tot un descobriment sortit d'una d'aquestes revistes que compra la meva avia...bunissim!
Una opció que podem fer servir com a entrant o pica pica, o com a sustitutiu per la baguette habitual. De veritat, no us ho perdeu!
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 3 pastanagues
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- sal
- 4 ous
- 125 gr de mato/cuajada o un "yogurt" espés.
- 25 g de parmesa
- 150 g de farina
- pebre
acompanyament: Formatge cremós, huevas de peix.
PREPARACIÓ
Preescalfar el forn a 180ºC.
Pelar i picar la ceba i la pastanaga tallada en rodanxes.
Escalfar oli en una paella i fer estofar les verdures fins que estiguin ben tobes.
Separar les clares i els rovells.
Barrejar els rovells amb el parmesa, el mató i les verdures. Sal pebrar i triturar.
Incorporar la farina a la barreja.
Muntar les clares a punt de neu i afegir a la mescla anterior.
Untar un motlle amb mantega i farina i volcar-hi la massa.
Enfornar durant uns 45 minuts i llestos!
Es tan bó tebi com fred!
I es pot servir acompanyat amb el formatge cremós o amb huevas de salmó, o podeu fer-lo servir per acompanyar els vostres plats!
Bon appetit mes amis!!!
A la prochaine!
1 comentario:
Acabo de descobrir el teu blog! m'encanta! ens anirem veient per aquí!
Publicar un comentario