domingo, 14 de junio de 2009

Entrecot amb foie i flor de sal

Mmmm... crec que amb aixó ho dic tot.

Penseu-hi: un bon Entrecot, fet al punt, amb uns trossets de foie ben calent i un pessic de flor de sal tot regat amb oli d'oliva extra...

Us hi apunteu?


INGREDIENTS:

1 Entrecot per persona
Foie (fetge d'anec cru)
Oli d'oliva verge extra
Flor de sal/Sal maldon

PREPARACIÓ:

En una planxa ben calenta, posem un rajolinet d'oli, i amb el foc a mitja-alta potencia posem els entrecots. Si us agrada la carn, amb un tomba i tomba en tindreu prou, per obtenir un exterior ben cuit i un interior encara rosat.

Quan li haguem donat la volta,i estigui casi al punt de servir, tallarem petites lamines de foie cru, i l'afegirem a sobre del entrecot perque la calor del foc agafi al foie y agai aquesta textura mes untuosa.

Quan el tinguem al punt, el treiem del foc, emplatem i afegim un polsim de sal i un rajet d'oli d'oliva verge extra. Servir tot seguit ben caent! Ja se sap que la carn freda no val res i es un plat que no permet cap risc.

Mmmm...us deixo que s'em fa la boca aigua nomes de recordar-ho!

Bon apetit mes amis!

1 comentario:

Mercè dijo...

Oh! Aquest plat és de festa major! Amb el foie... quina delícia!! (I quina salivera m'ha vingut! ;))