Mmmm... crec que amb aixó ho dic tot.
Penseu-hi: un bon Entrecot, fet al punt, amb uns trossets de foie ben calent i un pessic de flor de sal tot regat amb oli d'oliva extra...
Us hi apunteu?
INGREDIENTS:
1 Entrecot per persona
Foie (fetge d'anec cru)
Oli d'oliva verge extra
Flor de sal/Sal maldon
PREPARACIÓ:
En una planxa ben calenta, posem un rajolinet d'oli, i amb el foc a mitja-alta potencia posem els entrecots. Si us agrada la carn, amb un tomba i tomba en tindreu prou, per obtenir un exterior ben cuit i un interior encara rosat.
Quan li haguem donat la volta,i estigui casi al punt de servir, tallarem petites lamines de foie cru, i l'afegirem a sobre del entrecot perque la calor del foc agafi al foie y agai aquesta textura mes untuosa.
Quan el tinguem al punt, el treiem del foc, emplatem i afegim un polsim de sal i un rajet d'oli d'oliva verge extra. Servir tot seguit ben caent! Ja se sap que la carn freda no val res i es un plat que no permet cap risc.
Mmmm...us deixo que s'em fa la boca aigua nomes de recordar-ho!
Bon apetit mes amis!
domingo, 14 de junio de 2009
Entrecot amb foie i flor de sal
a las 20:57
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
Oh! Aquest plat és de festa major! Amb el foie... quina delícia!! (I quina salivera m'ha vingut! ;))
Publicar un comentario