Un indispensable per els amants o els no iniciats en el mon del peix: EL RAP.
Agrada a tothom, nens i adults, per la seva carn tendre i ferma i el seu gust delicat i gens fort.
La manera de prepararlo sense risc a fallar: El rap fregit.
Com veureu no te cap secret.
Ingredients: 1 rap
Farina
Sal
Oli d'oliva
Preparació:
Demanem que ens netejin el rap i ens el tallin a rodanxes no gaire primes, la carn es mes gustosa si el tall es mes gruixut.
El salem lleugerament.
Astucia: Per enfafrinar-lo, oblidem-nos del plat i de les mans brutes!
Agafem una bosseta de plastic transparent, d'aquelles en les que agafem la fruita al supermercat, li aboquem una mica de farina i l'hi posem el primer tros de rap, sacsejem be la bossa, i voilá: el rap es ben enfarinat, sense excesos i llest per ser fregit. Repetim l'operació fins haber enfarinat tot el peix. Proveu també el fetge del rap, fet de la mateixa manera, es deliciós!mmm...
Fregit: Posem l'oli d'oliva a escalfar per fregir en una paella fonda. Cal que hi hagi força oli i que tan sols afegim el peix quan sigui ben calent, per tal que el peix es façi bé i sense absorvir l'oli en excés. Vigileu! Si surt fum de l'oli es que s'está cremant! Baixeu el foc.
Fregir el peix al gust, personalment m'agrada que estigui doradet per fora pero no gaire fet a l'interior ja que si el peix es bó n'apreciarem mes el sabor.
Quan l'anem treient de la paella, el posarem en un plat amb paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli excedent del peix.
I ja podem servirlo a taula tot seguit!El millor per acompanyar, una bona amanida!
Res millor i més sa!
Bon apetit mes amis!
domingo, 14 de junio de 2009
Rap Fregit
a las 20:30
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
1 comentario:
Doncs tota la raó! El rap, un peix que agrada a tothom o a la majoria! I a mi m'encanta, i una recepta ben sana! :)
Publicar un comentario