Sense cap tipus de complicació, preparem el nostre propi salmó marinat, una alternativa al salmó fumat, bonissima i molt mes economica!
Ingredients:
- Una peça de salmó/o be un salmó sencer: Net, sense espines, aixó sí, que no us descamin la pell!
- 1Kg de Sal Gruixuda
- 800 Gr de Sucre
- Anet (al gust)
Netejar bé el salmó. Colocar en un recipient adecuat per congelador amb la pell cap a baix. Espolvorejar amb anet al gust. Barrejar la sal i el sucre i cobrir bé el salmó amb la barreja.
Tancar el recipient y congelar durant 48hores. Llest per consumir!
Treure del congelador una mitja hora abans de servir, quan comença a descongelarse es el moment ideal per tallarlo en fines lamines. Es pot servir com a entrant, en amanides, etc...aixo sí, no oblideu regar-lo amb un bon raig d'oli d'oliva!
Bon appetit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario