Muffins de Nabius |
Després d'anys d'intents nefastos per fer madalenes, magdalenes i muffins de tota mena de receptaris, pensar que si no eren les quantitats, potser era cosa del forn? I provar a cada una de les cuines per les que he pasat durant aquest temps (6!) i res... pedres, l'únic que sortien eren pedres que ni sucades en llet eren comestibles!!!
Pero ara sí, senyores i senyors, per fi he trobat una recepta, digna de tastar, d'on surten uns muffins que es poden fins i tot oferir a amics, familiars o companys de feina...i que per fí puc publicar!
Aqui va doncs la recepta "mágica".
Ps: Es apta per alergics a la proteina de vaca! (Manelet, aquestes sí que les pots fer, amb o sense fruita queden espectaculars.)
Ingredients:
- 190g de Farina
- 140g de sucre
- 3g de sal
- 9g de llevat (1/2 sobre de llevat royal)
- 80ml d'oli de girasol
- 1 ou
- 80ml de llet (per alergics a la proteina de vaca amb llet de soja queden igual!)
- 1 Safata de Nabius (Cast: Arándanos) (145g aprox)
Instruccions:
- Pre-escalfar el forn a 180º
- Barrejar la farina, el sucre, la sal i el llevat.
- Afegir l'oli, l'ou i la llet.
- Afegir els fruits que haurem rentat previament i eixugat.
- Omplir els motlles, previament untats amb una mica d'oli de girasol, fins uns 3/4 de la seva alçada.
- Enfornar 20'.
I llestos! Deixar refredar abans de desemotllar per evitar que s'ens trenquin! Surten dolços i esponjosos...Boníiiiissims!
La recepta es pot variar amb altre fruita com gerds (Cast: Frambuesa) o fins i tot xocolata!
No hay comentarios:
Publicar un comentario