jueves, 3 de diciembre de 2009

Tiramisú de Gerds


Aquesta recepta ha tingut molt d'exit a casa! I el curiós es que el dia després encara estaba mes bo!

Vaig comprar dues safates de gerds a la fruiteria per un sopar pero no sabia que fer-ne i ...oh!Inspiració divina (de google): tiramisú de gerds va ser l'il·luminació del dia.
Ingredients per 4 persones:
  • 1 bol de mascarpone
  • 2 safates de gerds
  • Sucre
  • Rom
  • Melindros
Preparació:
1-Suquem breument els melindros en una barreja d'aigua i dues cullerades de rom (jo el vaig aromatitzar amb una mica de vainilla en pols). Els col·loquem en el fons del vas on servirem el tiramisú.
2-Netejem els gerds, n'agafem la meitat hi afegim dues culleradetes de sucre i les xafem bé fins obtenir una "confitura". Repartim aquesta confitura uniformement sobre els melindros creant una segona capa.
3-Agafem el mascarpone, hi afegim dues cullerades grans de sucre i ho barrejem tot bé per tal que agafi una textura mes escumosa. Fem una tercera capa ben gruixuda amb el mascarpone.
4-Abans de servir posarem la resta dels gerds com a última capa ben col·locats per donar el toc fnal.
I ja podem servir-lo...a disfrutar!!! Es boniiiissim!!!!