jueves, 5 de noviembre de 2009

El bon vi - Bodegas Merino (La Rioja)

Aquesta no es una entrada culinaria, tot i que té molta relació, que hi ha millor que acompanyar un bon ápat amb una bona copa de vi?

I si ademés de dirvos que es un Rioja, us dic que es un dels millors vins, per no dir el millor que he provat mai?

A principis d'any vem decidir aprofitar 4 dies de vacances per coneixer la Rioja, una terra petita, pero plena d'encants, bon menjar pero sobretot, bon veure. Ens vem allotjar al encantador poblet de Najera, punt de partida ideal per fer la nostre "ruta del vi".

Un amic ens va recomenar les bodegues Miguel de Merino, son molt petites pero casolanes, fins i tot a vegades fa l visita el propi Miguel, on t'expliquen tot l'amor que posen en la seva elaboració i ens van convencer perque nosaltres que normalment som més d'un vi de taula de 3€, vem acabar comprant 3 ampolles de 21€....or pur!!! Els reserves, i el meu preferit Unum, elaborat pel fill del Miguel...son exquisits! I a més han elaborat junt amb una xocolatera belga una xocolata amb base de vi (substituint la llet!)...aixxxx...tot un repte pels sentits!

Us convido a visitar aquestes bodegues i sobretot, a degustar els seus meravellosos caldos.
(Fins i tot la casa real els encarrega sovint les seves maxi ampolles per celebracions!)

També vem pasar per algunes bodegues mes famoses, aixi com el Museu del Vi i de tornada per el pais Vasc vem aprofitar per parar a el Ciego, al famos hotel de les bodegues Marques de Riscal! (http://www.marquesderiscal.com/)
Impresionant...si voleu una escapada de luxe pasant per un spa de vinoterapia no us ho perdeu!Ah, no us perdeu l'encantador poble de La Guardia!

Mmmm...quina enveja i quines ganes d'una bona copa de vi acompañada d'una presa de xocolata negra! No ho heu provat? Increíble!

No hay comentarios: