FELIÇ ANY NOU A TOTS/ES!
Et Meilleurs voeux!!!
Que us sembla la foto? M'estic iniciant al photo shop...jejeje
Aquest va ser el meu menú de cap d'any, celebrat el dia 1 ja que el 31 als hotels es treballa!!!
Entrades:
Gambes saltejades amb julivert i all.
Musclos al vapor regats amb llimona.
Plats principals:
Galtes de rap fregides.
Bogavante al forn amb mantega i pebre.
Postres:
Buchée de nöel au chocolate.
12 grans de raïm per les campanades en redifusió.
Tot Regat amb:
Vi blanc dolç "Les derniers raisins".
Champagne français.
Mmmmm.....Bon Appetit!
Que noooo....que aqui us poso les "receptes":
GAMBES
Saltejar les gambes en una paella on abans haurem saltejat uns alls, afegir un raig de cognac o altre alcohol de cuinar, i per ultim afegir el julivert.
MUSCLOS
Netejar els musclos amb aigua freda i llençar aquells que no es tanquen o son trencats.Treurels'hi les barbes.Posar en una olla amb dos dits d'aigua, una fulla de llaurer i un raig de vi blanc.
Posar al foc fort, al cap de uns 3 minutets veurem que els musclos s'obren, quan aixo passa ja podem apagar el foc i treure els musclos per servirlos ben regats amb llimona...mmmmm...deliciós!Vigilem bé que sino els musclos s'assequen!
RAP
Netejar els trossos de rap amb aigua,assecar una mica, salar i enfarinar. Fregir en oli ben calent i servir!mmm....
BOGAVANTE AL FORN
Tallar el bogavante per la meitat (descongelar previament si fos el cas), del cap cap a la cua.Disposar en una safata de forma que la carn sigui cap amunt, afegir sobre la carn unes nous de mantega i sal pebrar. I al forn! Vigilar bé la cocció,més val que quedi cru que sec
BUCHEE DE NOEL...al proxim capitol!
Espero que us hagi agradat!!
Bon any nooooooouuu i bona cuinaaaa....
Ah...i bon appetit mes amis!!
2 comentarios:
Por favor.
Un lujazo
Tot té un pinta boníssima!
Bon any nou!
Publicar un comentario