viernes, 4 de enero de 2008

Menu de cap d'any


FELIÇ ANY NOU A TOTS/ES!
Et Meilleurs voeux!!!

Que us sembla la foto? M'estic iniciant al photo shop...jejeje
Aquest va ser el meu menú de cap d'any, celebrat el dia 1 ja que el 31 als hotels es treballa!!!

Entrades:
Gambes saltejades amb julivert i all.
Musclos al vapor regats amb llimona.

Plats principals:
Galtes de rap fregides.
Bogavante al forn amb mantega i pebre.

Postres:
Buchée de nöel au chocolate.
12 grans de raïm per les campanades en redifusió.

Tot Regat amb:
Vi blanc dolç "Les derniers raisins".
Champagne français.



Mmmmm.....Bon Appetit!
Que noooo....que aqui us poso les "receptes":
GAMBES
Saltejar les gambes en una paella on abans haurem saltejat uns alls, afegir un raig de cognac o altre alcohol de cuinar, i per ultim afegir el julivert.

MUSCLOS

Netejar els musclos amb aigua freda i llençar aquells que no es tanquen o son trencats.Treurels'hi les barbes.Posar en una olla amb dos dits d'aigua, una fulla de llaurer i un raig de vi blanc.

Posar al foc fort, al cap de uns 3 minutets veurem que els musclos s'obren, quan aixo passa ja podem apagar el foc i treure els musclos per servirlos ben regats amb llimona...mmmmm...deliciós!Vigilem bé que sino els musclos s'assequen!

RAP

Netejar els trossos de rap amb aigua,assecar una mica, salar i enfarinar. Fregir en oli ben calent i servir!mmm....

BOGAVANTE AL FORN

Tallar el bogavante per la meitat (descongelar previament si fos el cas), del cap cap a la cua.Disposar en una safata de forma que la carn sigui cap amunt, afegir sobre la carn unes nous de mantega i sal pebrar. I al forn! Vigilar bé la cocció,més val que quedi cru que sec


BUCHEE DE NOEL...al proxim capitol!
Espero que us hagi agradat!!

Bon any nooooooouuu i bona cuinaaaa....
Ah...i bon appetit mes amis!!

2 comentarios:

Su dijo...

Por favor.
Un lujazo

Gemma dijo...

Tot té un pinta boníssima!
Bon any nou!