miércoles, 18 de septiembre de 2013

Pastís de formatge (Tradicional)

Una delícia, aquesta es la recepta que vull compartir amb vosaltres avui. Des de que la vaig descobrir fa uns mesos el meu sr. marit no ha parat de demanarlo  una vegada i una altra, i el millor es que no es gens complicat de fer.

Ingredients:
  • 3 ous
  • 1 tarrina de formatge fresc
  • 1 yogurt (jo prefereixo el grec)
  • 1 mida de yogurt de llet
  • 1 mida de yogurt de crema de llet o bé un altre yogurt 
  • 1 mida de yogurt de farina de blat
  • 1 mida de yogurt de sucre
  • El toc personal: S'hi pot posar una mica de pela de llimona, pero jo preferixo posar una mica d'algún formatge curat que tingui per casa, si es fort o fumat no us preocupeu, el toc final us encantará.

Preparació:
  • Barrejar tots els ingredients, posar en un motlle i enfornar a 180º durant 40 minuts.
  • Val més que ens quedi una mica humit que massa fet, ja que així será més esponjós.
Acompanyament: A mi m'agrada acompañarlo amb un coulís fet de gerds i sucre (netejar els gerds i triturar en un colador ben fi amb una forquilla per tal d'evitar les llavors, afegir una mica de sucre i llestos!), tot i que en Toni diu que no val la pena i que com millor está es tot sol...a gustos! Sigui com sigui a casa (i a la feina) vola!
 
Conservar a la nevera si fa molta calor i tindrem pastís per díes, recordar de treure'l una estona abans per menjarlo amb tot el seu gust. Si es massa fred no es tant bó.

Bon apetit mes amis!

No hay comentarios: