domingo, 22 de junio de 2008

CLAFOUTIS DE CIRERES

El clafoutís:
Un postre typicament francés, hybrid entre un flam y un pastís de fruita..Mmm...Boniiiiissm!


Aquesta vegada jo l'he fet amb cireres, pero es pot fer amb mores y gerds, maduixes, o el que se us passi pel cap! Improvització al poder!
Espero que us agradi.


Ingredients:
400gr de cireres
80gr de sucre
25cl de llet
80g de farina
1 pessic de sal
3 ous
1 trosset de mantega

Preparació
Preescalfar el forn a 180º.

Batre els 3 ous, els 80g de sucre y el pessic de sal durant 5 minuts.Afegir la farina y barrejar bé amb una espatula.Afegir la llet de mica en mica sense deixar de remenar fins a obtenir una pasta espesa.

Posar les cireres (netes,sense pinyol y tallades per la meitat)ben repartides al fons del motllo, que previament haurem untat amb mantega.Tirar-hi la pasta vigilant que cobreixi tot el motlle.

Enfornar uns 35 o 40'.
Sabrem que está ben fet quan la superficie commença a estar daurada.
Espolvorejar de sucre glass al moment de treurel.

Deixar refredar i llest per menjar! Bonissim!!

Bon appetit mes amis!