jueves, 29 de agosto de 2013

Muffins de Nabius (Blueberry Muffins)

Muffins de Nabius
Per fi!
Després d'anys d'intents nefastos per fer madalenes, magdalenes i muffins de tota mena de receptaris, pensar que si no eren les quantitats, potser era cosa del forn? I provar a cada una de les cuines per les que he pasat durant aquest temps (6!) i res... pedres, l'únic que sortien eren pedres que ni sucades en llet eren comestibles!!!

Pero ara sí, senyores i senyors, per fi he trobat una recepta, digna de tastar, d'on surten uns muffins que es poden fins i tot oferir a amics, familiars o companys de feina...i que per fí puc publicar!

Aqui va doncs la recepta "mágica". 
Ps: Es apta per alergics a la proteina de vaca! (Manelet, aquestes sí que les pots fer, amb o sense fruita queden espectaculars.)

Ingredients:

  • 190g de Farina
  • 140g de sucre
  • 3g de sal
  • 9g de llevat (1/2 sobre de llevat royal)
  • 80ml d'oli de girasol
  • 1 ou
  • 80ml de llet (per alergics a la proteina de vaca amb llet de soja queden igual!)
  • 1 Safata de Nabius (Cast: Arándanos) (145g aprox)
Instruccions:
  1. Pre-escalfar el forn a 180º
  2. Barrejar la farina, el sucre, la sal i el llevat.
  3. Afegir l'oli, l'ou i la llet.
  4. Afegir els fruits que haurem rentat previament i eixugat.
  5. Omplir els motlles, previament untats amb una mica d'oli de girasol, fins uns 3/4 de la seva alçada.
  6. Enfornar 20'.
I llestos! Deixar refredar abans de desemotllar per evitar que s'ens trenquin! Surten dolços i esponjosos...Boníiiiissims!
La recepta es pot variar amb altre fruita com gerds (Cast: Frambuesa) o fins i tot xocolata!